Tässä vihdoin asiakkaiden toivomia hintalappuja tulostettavaksi, kun hinnoittelet myyntiin tulevia tuotteitasi. Lappuja saa myös myyntitiskiltämme!

3 kommenttia artikkeliin ”

  1. Paras kirppis Raumalla ikinä, paikasta itsestään voi sanoa että on puhdasta ja siistiä, mukava aina tulla, pitäjät no mitäpä tässä muuta kuin Peace and Love, toivotaan menestystä jatkossa ja kaikkea hyvää.

    Liked by 1 henkilö

  2. Olen kyllä Raimon kanssa samaa mieltä. Siisteys on silmänruokaa ja antaa mielikuvan siitä, että myynnissä on laadukasta tavaraa. Lasihyllyt kassan vieressä ovat erittäin siistit ja arvotavarat tulee hyvin esille. Kiva henkilökunta. Yleensä olen käynyt satunnaisesti eri paikkakunnalta asiakkaana, mutta nyt toin tavaraa myyntiin ja parin päivän myynti oli jo noin kaksisataa euroa. Otin kuukauden jakson joten aika hyvin kyllä on alkanut.

    Liked by 1 henkilö

  3. Kävin viime Lauantaina tällä kirpputorilla, Ihan Porista asti lähdin käymään, on kyllä tosi siisti ja valoisa… Tuotteet vitriineissä hyvin esillä. Henkiläkunta ystävällistä ja mukavaa. Kahvia oli tarjolla, Mukaanikin tartui muutamia edukkaita tavaroita.. Tulen taas pian käymään !!! Suosittelen !!!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s